Поричка

ПоричкаБІЛКА — сорт середньо — ранній. Ягода: Округлої форми, злегка плескатої форми, біла з жовтуватим відтінком, прозора.Смак ягід : Солодко — кислого смаку, сорт має хороші желируючі властивості.Вага ягід : Кисті довгі, 10 — 12 см Ягода масою 0,5 — 1,0 г.Врожайність: Висока і стабільна (10 — 12 т./га.)Габітус куща : Кущ середньорослий, слаборозкидистий.
Сорт з високою зимостійкістю і слабкою сприйнятливістю до борошнистої роси і антракнозу.
Ягоди дуже корисні при вживанні їх у свіжому вигляді, а так само вони годяться для заморожування, варення, желе, соки, компоти, для випічки у будь-якому вигляді, і багато що інше.

 

ПоричкаДЖОНКЕР ВАН ТЕТС — сорт выведен в Голландии. Улучшен в 2002 году в США. Отличается высокой урожайностью (4-6 кг с куста, а зачастую и больше) и ранним сроком созревания. Быстро вступает в плодоношение.

Ягоды крупные (средний вес 0,5-0,7 г), темно-красные, приятного вкуса, собранны в кисти хорошей наполняемости длинной до 10см. Кожица тонкая. Куст, вырастающий из саженцев сильнорослый, прямостоячий (с возрастом становится более раскидистый), густой, формируется быстро. Побеги прямые. Листья крупные, округлые. Сорт красной смородины Джонкер Ван Тетс зимостойкий, слабо поражается антракнозом, устойчив к мучнистой росе.
Хорошая транспортабельность ягод. Назначение – универсальное.
Один из лучших современных сортов

ПоричкаГОЛАНДСКАЯ РОЗОВАЯ. Средний срок созревания. При созревании имеет оригинальную розовую окраску ягод. Сорт самоплодный. Урожайность и вкусовые качества высокие. Зимостойкий сорт, устойчив к вредителям и болезням.

 

 

 

ПоричкаКИЯНОЧКА – сорт виділяється високою врожайністю, стійкістю проти грибних хвороб, крім септоріозу, зимо — та посухостійкістю,
Кущі середньорослі, в молодому віці сильнорослі, мало розлогі, гілки товсті. Листки середнього розміру, темно — зелені, трохи зігнуті краями в середину. Грона середні та довгі, до 17 ягід середньою масою 0,9 г (великі — до 1,0)г, круглих, темно — червоного кольору, одномірних, привабливих. М’якоть щільна, світло — рожева, приємного кисло — солодкого смаку (4,0 бали); містить, %: цукрів — 6,9, кислот — 2,7, вітаміну С — 47 мг на 100 г сирої маси. Достигають дружно. Продукти переробки визначаються високими смаковими якостями (4,6 бала), особливо желе і соки.
Перспективний для вирощування у промислових насадженнях і колективних садах, на дачних і присадибних ділянках.