Биокомплекс-БТУ

Призначення:

  • передпосівна обробка насіння овочевих ;

  • обробка розсади та саджанців перед висаджуванням;

  • кореневе та позакореневе підживлення;

  • захист від грибкових та бактеріальних хвороб;

  • відновлення корисної мікрофлори ґрунту.

Ефект від використання:

  • прискорення появи однорідних сходів, підвищення енергії проростання насіння;

  • захист рослин від широкого спектру збудників хвороб, без ефекту звикання;

  • покращення приживання розсади та саджанців;

  • підвищення стійкості до впливу негативних природних факторів (посухи, перепади температури) та пестицидів;

  • збалансоване живлення рослин мікро- та макроелементами, забезпечення фітогормонами, вітамінами;

  • покращення розвитку та прискорення термінів визрівання;

  • покращення хімічного складу продукції (зменшення вмісту нітратів, збільшення кількості білка, крохмалю, цукрів та вітамінів);

  • покращення смакових якостей плодів;

  • підвищення врожайності на 10-30%;

  • зменшення витрат мінеральних добрив, пестицидів та мікроелементів на 15-30%;

  • підвищення родючості ґрунту.

Склад:

  • природні азотфіксуючі бактерії;

  • фунгіцидні бактерії широкого спектру дії;

  • фосфор — та каліймобілізуючі ґрунтові бактерії;

  • інші корисні бактерії (молочнокислі, симбіотичні) та біологічно-активні продукти їх життєдіяльності: фітогормони, вітаміни, фунгіциди, амінокислоти, макро- і мікроелементи.

Норми використання

Культура

Насіння

Коріння розсади

Кореневе

По листу

Овочеві

15мл/0,5л води

15 мл/5 л води

Картопля (бульби), цибулини, часник

15мл/5л води на 15 кг

-

15-30мл/10л води             без обмежень через 7-14 днів

15-30мл/10л води               2-4 рази за сезон

Плодоягідні культурі

-

90мл/10л води   черенки      40мл/2л води

Суниці

40мл/5л води

Виноград

90мл/10л води  чубуки      40мл/2л води

Біокомплекс- БТУ сумісний з іншими препаратами захисту рослин, мікро- та мікроелементами , прилиплювачами, стимуляторами росту, фунгіцидами та інсектицидами біологічної природи. Гарантійний строк зберігання:   24 місяці при температурі 4-10 С 12 місяців при температурі 10-15 С